Atraskite naujausias rudens sezono plaukų aksesuarų tendencijas

Atraskite naujausias rudens sezono plaukų aksesuarų tendencijas

Rudens sezonas jau prasidėjo, o kartu su juo atsirado ir populiariausios plaukų aksesuarų tendencijos. Šiuo metu minimalistinio stiliaus plaukų aksesuarai tapo tikru hitu, puikiai papildančiu kasdienius ir šventinius įvaizdžius.

 

MidiMI NATŪRALAUS ŠILKO GUMYTĖ - EMILLY

 

Populiariausi plaukų aksesuarai šį sezoną

Šį sezoną ypatingai išpopuliarėjo kaspinai į plaukus ir įvairių tipų plaukų gumytės, kurie derinami tiek prie laisvalaikio, tiek prie elegantiškos aprangos.

 

  • Juodas organzos kaspinas į plaukus – šis klasikinis aksesuaras suteiks šukuosenai elegancijos ir rafinuotumo. Jis puikiai tiks tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms, derinamas su suknelėmis ar elegantiškais drabužiais.

JUODAS ORGANZOS KASPINAS - EMILLY

  • Kreminis kaspinas į plaukus – švelnios, neutralios spalvos aksesuaras, tobulai tinkantis minimalistinio stiliaus mėgėjoms. Jis dera prie subtilių rudeninių megztinių, švarkų ar lengvų suknelių.

KREMINIS KLASIKINIS AKSOMINIS SEGTUKAS - EMILLY

  • Plona juoda plaukų gumytė – šis aksesuaras yra būtinas kiekvienos moters kolekcijoje. Klasikinė plaukų gumytėtinka tiek kasdieniams įvaizdžiams, tiek elegantiškoms šukuosenoms, kuomet norisi tvarkos ir paprastumo.

NATŪRALAUS ŠILKO JUODA PLONA PLAUKŲ GUMYTĖ - EMILLY

  • Midimi juodos plaukų gumytės – universalus aksesuaras, kurį galima naudoti tiek surišant plaukus į kuodelį, tiek į kasą. Jos tinka bet kokiam stiliui – nuo sportinio iki elegantiško.

MidiMI NATŪRALAUS ŠILKO GUMYTĖ - EMILLY

  • Tigrinio rašto aksesuarai – jei norite pridėti šiek tiek drąsos ir gyvybės savo įvaizdžiui, tigrinio rašto plaukų aksesuarai bus puikus pasirinkimas. Derinkite juos su neutraliomis spalvomis, kad išryškintumėte aksesuarą.

TIGRINIS TAMSESNIS SEGTUKAS - EMILLY

Kaip derinti šiuos aksesuarus?

Jei norite sukurti stilingą, rudenišką įvaizdį, šie plaukų aksesuarai bus puikus pasirinkimas.

Kaspinas į plaukus suteiks elegantiškumo ir moteriškumo šukuosenai, o klasikinės plaukų gumytės puikiai papildys tiek kasdienį, tiek oficialų įvaizdį.

Derinkite juos su rudens sezono spalvomis – juoda, kreminė, smėlio – ir nepamirškite, kad aksesuarai gali būti pagrindinis  įvaizdžio akcentas.

Related articles