EMILLY.LT NAUJOS EL.PARDUOTUVĖS ŽAVESYS

Labas,

labai ilgai galvojau kaip pristatyti šį projektą Jums visiems, mieli mano ir patys ištikimiausi klientai,

EMILLY yra naujas žvilgsnis į elektroninę parduotuvę ir požiūrį į aksesuarus - rezultatas. Tai ne tik vieta, kur klientai galės atrasti aukštos kokybės aksesuarus, tai lokacija, kurioje praleisime nepakartojamą laiką apsipirkdami. Naujoje elektroninėje parduotuvėje rasite ne tik išskirtinius produktus, bet ir daugybę informacijos apie mados tendencijas, aksesuarų derinimą aprangoje, stilių.


Dizainas nėra tik vaizdas – tai jūsų asmenybės atspindys.

 

NAUJOS KOLEKCIJOS IR UNIKALŪS DIZAINAI
Nuolat atnaujinama naujomis kolekcijomis ir lengvai randamais aksesuarų dizainais kiekvienai. Tai reiškia, kad kiekvienas klientas galės rasti kažką, kas atitiks jų asmeninį stilių ir poreikius.Įvairovė yra ne tik mados pagrindas – tai galimybė pasipuošti kiekvienai.



STRAIPSNIAI APIE GROŽĮ IR MADOS MĮSLES – tai kaipgi apsirengti šiandien ir kokį aksesuarą panaudoti savo aprangoje?

NERIBOTA LAISVĖ VISKAM. Naujoje parduotuvėje neapsiribosiu vien prekių pardavimu. Čia kalbėsime apie grožį, mados tendencijas ir tai, kaip derinti aksesuarus aprangoje. Čia rasite patarimų ir įkvėpimo, kaip išreikšti savo unikalumą. Kaip praskaidrinti dieną mažomis detalėmis.


GROŽIS IŠORĖJE IR VIDUJE
Naujoji elektroninė parduotuvė suteikia grožį ne tik išorėje, bet ir viduje. Kiekvienas aksesuaras gali tapti jūsų pasitikėjimo savimi šaltiniu, suteikdamas jums išskirtinumą, nepriklausomai nuo jūsų aprangos ar stiliaus. Įsigydamos aksesuarus noriu, kad ne tik puoštumėtės, noriu, kad viduje pajaustumėte tą šiltą ir malonų jausmą, kad jaučiatės visiškai savimi.

Žinau, kad didžioji dalis perkate dovanas ne tik sau, bet ir savo artimiems žmonėms. Naujoje parduotuvėje siūlau įsigyti ne tik išskirtinius aksesuarus, siūlau įsigyti juos ypatingai gražiai ir išskirtinai supakuotus. Dovanoju ypatingą ir įsimintiną laiką išpakuojant produktą.


Nepakartojama patirtis prasideda nuo šiandien.

Kur ji nuves mus toliau? :)

 

 

EMILIJA

EMILLY

Susiję straipsniai