APIE MUS KALBA

"Šukuoseną galite puošti ne tik kaspinais, bet ir šilkinėmis dekoruotomis plaukų gumytėmis, stilingais lankeliais ar gėlėmis margintomis skarelėmis. Dailius plaukų aksesuarus pristato lietuviškas aksesuarų ženklas „Emilly“, čia rasite žavių dovanų ne tik draugėms, bet ir sau."

 

ELLE žurnalas

https://elle.lt/valentino-dienos-dovanu-idejos-ne-tik-jai-jam-bet-ir-sau/?fbclid=IwAR0MI3BVIc8fU1EsuneB-5XUenMxfFauO7zIO_Tku3LBHXXvwAA5MTH3SBk

Įvertinti vieno geriausių visame pasaulyje mados žurnalo - EMILLY aksesuarai. Didžiuojuosi savimi ir Jumis, puikus komandinis darbas atneša ypatingus rezultatus.

Kviečiu pasiskaityi abu straipsnius, juose rasite informaciją, kurią tikrai puikiai naudosime kiekvieną įvaizdį kuriant, tiek kasdienį, tiek šventinį ar tam tikros šventės.

 

"Prisiminkite plaukų aksesuarus – jais greitai, tačiau efektingai papuošite plaukus ir sukursite išskirtinį įvaizdį. Karaliaujančia tendencija išlieka kaspinai: segtukai, įrišami kaspinai, tvirtinami kaip lankeliai ar net į plaukus įpinamos kaspinų juostos. Plaukų kaspinus pritaikysite daugybei skirtingų įvaizdžių – ar norėtųsi paįvairinti dalykinio stiliaus aprangą, ar vakarinę."

ELLE žurnalas

https://elle.lt/valentino-dienos-sukuosenu-idejos-nuo-kirpimu-iki-aksesuaru/?fbclid=IwAR0tIs6vW1t4z5zLnVOAaOVj1RWfqKZfyezNoxMm6ea62YvdJny_NkivRts

 

"Nuostabus, stilingas, kokybiškas aksesuaras

 

Aksesuarai ne tik pagyvina įvaizdį - jie gali tapti mūsų skiriamuoju stiliaus ženklu. Tačiau svarbu rinktis tokius aksesuarus, kurie pasižymi ilgaamžiškumu, yra pagaminti iš kokybiškų medžiagų."

https://www.moteris.lt/lt/grozis/g-86410-11-ivairiems-gyvenimo-atvejams-tinkamu-produktu-pavasariui#google_vignette

Susiję straipsniai